Utrechts Centrum voor de Kunsten

Dansfestival docenten

ANNETTE DUIVENVOORDEN (GAST)
Za 26 jan: Workshop Lindy Hop
Annette Duivenvoorden is een van de drie oprichters van Swing in Utrecht, een stichting die in 2007 in het leven is geroepen. Samen met Arjan de Boer en Jojanneke Heidema is zij onderdeel van onder andere de Lindy Hopscene in Utrecht, een scene die sinds de oprichting in 2007 enorm is gegroeid.  
Over Lindy Hop
Lindy Hop is een dans die valt onder de Swing. Swingdance is de vrolijke partnerdans uit de jaren ’20 en ’30. Het is een dans op jazzmuziek met veel ruimte voor improvisatie. Het bestaat uit meerdere dansstijlen uit vervlogen tijden, o.a. lindy hop, charleston, balboa, blues en shag. Swing in Utrecht biedt een variatie van deze stijlen aan onder de noemer swingdance.
De workshop is in individueel in een groep (oftewel solo jazz)

MARIEKE VAN DER VEN (UCK)
Za 26 jan: workshop Tapdans met Peter Kuit
Marieke van der Ven, opgeleid door Peter Kuit en Sam Weber, ontwikkelt haar eigen nieuwe stijl. Zij grossiert in fysiek zware en technisch virtuoze sprongen, allemaal uniek. Naast deze in het oog springende uitvinding heeft zij tal van kleine vondsten binnen de fijne tapmotoriek. Ze geeft vaste lessen, privélessen, workshops en bedrijfstrainingen. In de lessen werkt zij aan een solide technische basis waarmee de leerlingen uiteindelijk zelf aan de slag kunnen. Het doel is de leerlingen voldoende techniek en muzikaal begrip te leren om zelfstandig te kunnen improviseren en choreograferen. Ze leert haar leerlingen een open blik te behouden, zodat ze niet één, maar honderd mogelijkheden kunnen zien. Praktisch alles wat ze leert en verzint, deelt zij met haar leerlingen. Marieke geeft les op diverse dansscholen, waaronder het UCK te Utrecht. Samen met Peter Kuit vormt zij Tafel 9. 

PETER KUIT (GAST)
Za 26 jan: workshop tapdans met docent Marieke van der Ven
Toen Peter Kuit 13 jaar was, zag hij een tapdanser live. “Als hij het kan, kan ik het ook,” dacht Peter en hij besloot tapdanser te worden. En dat is gelukt. Wie in Nederland tap zegt, zegt Peter Kuit. De afgelopen tien jaar vormt Peter met Marieke van der Ven tapduo Tafel 9. Tafel 9 pioniert met tapdans tot in het absurde.

NICOLAS RAPAIC (DCU)
Za 26 jan: masterclass Klassiek ballet en Repertoire ballet
De Fransman Nicolas Rapaic was als danser verbonden aan Het Nationale Ballet in de jaren 1992 tot en met 2008 onder artistieke leiding van Wayne Eagling en Ted Brandsen. In 2000 werd hij bevorderd tot tweede solist. Heden ten dage geeft hij les op dansscholen en bij instituten, waaronder het DCU en is hij een veel gevraagd gastdocent. 

SIMONE HEIJLOO (DCU)
Za 26 jan: Afrikaans Moderne dans 
Na haar studie Creatieve Therapie dans en beweging aan de Hogeschool Zuyd, volgt Simone de docentopleiding Dans bij Codarts. Hier ontdekt zij de Afrikaanse Moderne en Traditionele dans en vertrekt naar Senegal, waar ze in 2009 de stage ‘A new step’ volgt o.l.v. Germaine Acogny, bij l’Ecole des Sables. Sindsdien is haar liefde voor Afrikaanse dans geboren. In 2011 vertrekt Simone weer naar Afrika om daar de professionele dansopleiding in Afrikaanse Moderne en Traditionele dans te volgen bij l’Ecole de Danse Irène Tassembédo in Ouagadougou, Burkina Faso.
Na deze opleiding werkt Simone aan verschillende dansprojecten in Afrika. Dit jaar produceerde Simone de dansvoorstelling ‘RODÉ - Home without borders’ in Afrikaanse traditionele dans en Afrikaanse Moderne dans. Contact & Info: www.simoneheijloo.nl
Over Afrikaans Moderne dans
Afro-moderne dans is een combinatie van Afrikaanse traditionele dans en moderne dans. De basis is Afrikaanse traditionele dans, waarin het accent ligt op bewegingen met de voeten die het ritme aangeven. Het lijf beweegt en is één met de muziek. Ronde bewegingen met de heupen en golvende bewegingen met de rug zijn kenmerkend voor Afro-Moderne dans. Afrikaanse dans staat sterk in verbinding met mens en natuur, er is altijd contact met de aarde, zijn energie en zijn omgeving.

ADRIAAN LUTEIJN (Introdans)
Za 26 jan: lezing Oud(a)live
Als Adriaan Luteijn iets níet is, dan is het een standaard choreograaf. Hij ziet zichzelf allereerst niet als een groot danstaalvernieuwer, eerder als iemand die theater maakt met dansers. En het is ook zeker niet zijn enige passie om jaar in jaar uit producties uit te brengen in reguliere balletprogramma’s, uitgevoerd door professionele dansers. Voor Introdans creëerde hij de afgelopen jaren diverse werken, waaronder een eigentijdse Bayadère, Gala, Geen Zwanen Meer en Lungo. Zijn samenwerking met kunstenaars en instellingen uit andere disciplines leidde onder andere tot samenwerkingen met Jeugdtheater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool.
Over Oud(a)live
Sinds 2005 is Luteijn artistiek manager van Introdans Interactie, de educatie-afdeling van Introdans. Oud(a)live was een dansvoorstellingsproject van Introdans met vitale en kwetsbare senioren en hun (zorg)-omgeving. Het project vond plaats in Arnhem, Maastricht en Amersfoort. Tijdens het repetitie-proces werden de deelnemers met de camera gevolgd en dit mondde uit in een ontroerende making of documentaire die tijdens deze lezing vertoond wordt. 

ROBIN BERKELMANS (DCU)
Za 26 jan: workshop Contact Improvisatie
Robin Berkelmans is een professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Hij geeft les op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Fontys Academie voor Danseducatie in floorwork, performance, choreografie, solo improvisatie en contactimprovisatie. Als maker is hij geïnteresseerd in de individuele geïnspireerde staat-van-zijn in relatie tot het menselijk bestaan op een groter vlak.
Over Contact Improvisatie
Robin: “Een dans die geïnspireerd en belichaamd is, is voor mij het moment dat alles op zijn plek valt. Het moment dat de danser besluit om zijn of haar eigen dans te dansen en in staat is om dit met overgave te realiseren, is een wonderlijk moment. Ik zou graag tijdens deze masterclass een aantal fundamenten willen aanreiken die de staat van inspiratie faciliteren. Tijdens de masterclass gaan we verschillende 'contacten' onderzoeken en ontwikkelen: contact met je lichaam, contact met de vloer, contact met je inspiratiebron en contact met je partner.”

LAURENS VISSER (UCK)
Za 26 jan: workshop Pas de Deux met Jacqueline Back
Zo 27 jan: workshop Moving Movie met Caty Wijmans en Juultje Kranen
Laurens Visser is een dansdocent en choreograaf met veel danservaring. Hij begon op zesjarige leeftijd met klassiek ballet. Later heeft Laurens de opleiding Theaterdans aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam gedaan. Hij danste en figureerde als freelance danser in meerdere producties van het Nationale Ballet (o.a. 'Romeo en Julia' en 'De Notenkraker en de Muizenkoning'). Van 2001 t/m 2006 was hij bestuurslid van Stichting D'Joy. Laurens maakte voor deze dansgroep de choreografieën en had de artistieke eindverantwoordelijkheid. Met zijn gezelschap Ladans maakte hij een aantal grote producties zoals Anastasia en vorig jaar nog Maleficent. Met zijn groep Ladans repeteert Laurens wekelijks in de studio’s van UCK Dans.
Over Moving Movie
Alle deelnemers dansen in drie dansstijlen: klassiek ballet, moderne dans en hiphop. Onder leiding van Caty Wijmans (Hiphop), Laurens Visser (Klassiek ballet) en Juultje Kranen (Moderne dans) ga je eerst met de hele groep repeteren en daarna maken we de opnamen voor een te gekke dansfilm!

JACQUELINE BACK (UCK)
Za 26 jan: workshop Pas de Deux met Laurens Visser
De Britse Jacqueline heeft in Engeland aan de London Studio Centre klassiek ballet getraind en heeft daarna in verschillende producties van het Vienna Festival Ballet gedanst. Ook bij het Images Ballet Company heeft zij in producties meegedanst en in een verscheidenheid aan andere producties. Sinds kort is Jacqueline in Nederland waar ze Pilateslessen geeft, en een groot deel van de klassieke balletlessen bij het UCK. Ze vervangt voor een langere periode de lessen van Machteld van Acker.

STACEY HUIJBERS (UCK)
Za 26 jan: workshop Proberen! met Meriam Broersen
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen
Stacey Huijbers studeerde aan de Utrechtse dansacademie en heeft haar bachelor docent dans aan ArtEZ met een specialisatie in choreografie. Bij het UCK geeft zij diverse lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen: van dans&conditie tot modern jazz.“In mijn lessen wordt er hard gewerkt. Elke week ligt er zweet op de vloer en leren de dansers weer iets nieuws bij. Oftewel al lerende plezier hebben'’

MERIAM BROERSEN (DCU)
Za 26 jan: workshop Proberen! met Stacey Huijbers
Meriam Broersen ontdekte haar liefde voor dans pas op latere leeftijd, maar liet zich niet weerhouden haar droom na te jagen. Jarenlang volgde ze danslessen in verschillende stijlen bij Danscentrum Utrecht tot ze vorig jaar naar Londen afreisde waar ze werd aangenomen voor de opleiding ‘Postgraduate Diploma Community Dance’ aan het Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance. En nu keert ze terug als dansdocent bij DCU. Meriam heeft enorme affiniteit, ervaring en plezier in het werken met kinderen. Ze werkt vanuit de overtuiging dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen kracht meebrengt. Creativiteit en eigen inbreng zijn een belangrijk onderdeel in haar lessen.

ALEXANDRA FLOHR (UCK)
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen
“Danskunst is voor mij schilderen met beweging. Dansplezier is een pure vorm van vrijheid, voor jong en oud, beperkt en onbeperkt”
Alexandra heeft aan ARTEZ de opleiding Docent theaterdans, kinderdans, jazz modern en klassiek afgerond. Daarnaast heeft zij Psychomotoriek speciaal onderwijs gedaan. Ze is actief bij het UCK als kinderdansdocent en is tevens werkzaam bij Cultuuronderwijs.

NANCY KRUYTZER (DCU)
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen
Nancy Kruytzer studeerde dansexpressie en internationale dans aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Daarna danste ze in enkele producties.
Vervolgens is ze les gaan geven aan kinderen in het basisonderwijs, verzorgt ze dansworkshops op basisscholen in heel Nederland en geeft ze dansconditielessen aan volwassenen. Nancy geeft kinderdanslessen bij het Danscentrum Utrecht.

DORINE VAN DER BEEK (UCK)
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen
Dorine studeerde Muziek en Beweging aan het Rotterdams Conservatorium en heeft aan Codarts Moderne dans gedaan. Tevens is zij opgeleid tot yogadocent aan Yoga Centrum Utrecht. Binnen het UCK geeft Dorine zowel kinderdanslessen als yoga voor volwassenen en ouder en kind samen. 
“Dans is een prachtige taal, die ruimte biedt aan ieders eigenheid. Yoga is meer verstild en heeft een ander uitgangspunt, maar is juist daardoor een goede tegenhanger voor alles wat we in een dansles en in het dagelijks leven van onszelf vragen.”

TAMARA BRUSSÉ (UCK)
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen
Tamara heeft Fontys Hogeschool voor de Kunsten gedaan en is actief in verschillende kinderdanslessen. Ook doet zij diverse projecten binnen onderwijs en is vaak op scholen om les te geven.
“Dans is in iedereen aanwezig! Ik vind het belangrijk dat elke leerling daarom de ruimte krijgt om zichzelf te laten zien.”

CHRISTINA RENCKENS (DCU)
Christina Renckens studeerde aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, met als afstudeerrichting moderne dans en dansexpressie. Vervolgens heeft ze twee jaar in New York gedanst, waar ze zich specialiseerde in de Limóntechniek. Terug in Nederland ging Christina lesgeven aan de vooropleiding dans van Kumulus Maastricht. Momenteel is ze ook als workshopleider verbonden aan Jeugddansgezelschap De Stilte in Breda en het Kunstenhuis De Bilt/Zeist. Christina is naast dansdocent ook danstherapeut: ze heeft de Masteropleiding Danstherapie aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts afgerond.

URI EUGENIO (GAST)
Zo 27 jan: masterclass Modern Jazz
Uri heeft o.a. gedanst bij Scapino ballet en Nanine Lining en heeft daarnaast meegedaan aan het programma  So you think you can dance. In december 2018 is  Uri te zien in de voorstelling Sweet Demon van LeineRoebana. Voor zijn masterclass Modern Jazz dans geldt het motto “Be, Dance, Explore, Experience”.

LOTTE DEKKERS (DCU)
Zo 27 jan: masterclass Groundwork
Na haar studie aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts, ontplooide Lotte zich  als dansdocent, performer en maker onder de naam LOT on Spot. Ze specialiseert zich in contemporary floorwork en improvisatie waarbij ze sterk geïnspireerd is door David Zambrano. Momenteel deelt Lotte haar liefde voor dans als docent en maker  op verschillende dansacademies en dansscholen in Nederland en omstreken én DCU.
Over Groundwork
Lotte: 'Het stimuleert te landen in je lijf en vanuit volledige authenticiteit en verbondenheid in beweging te kunnen komen en ruimte in te nemen. Verschillende dansvormen worden ingezet als middel om je bewust te maken van jouw eigen lichaam, om vervolgens de beweging naar buiten te maken to connect in space. Hoofdingrediënten van deze workshop zijn floorwork, improvisatie en instant composition met een flinke snuf flow, energie, enthousiasme en gedrevenheid.’ 

JANE LORD (GAST)
Zo 27 jan: masterclass Klassiek ballet en Repertoire ballet
Jane is werkzaam bij de Nationale Balletacademie sinds 2011. Ze volgde haar studie in Californië en studeerde af aan The National Ballet School of Canada. Vanaf 1979 was zij verbonden aan Het Nationale Ballet waar zij in 1990 tot eerste solist werd bevorderd. Jane heeft alle hoofdrollen van het klassieke en moderne repertoire van het gezelschap gedanst, waaronder stukken van Van Dantzig, Balanchine, Van Schayk, Ashton en Van Manen.

KEVIN GUMBS (GAST)
Zo 27 jan: workshop Funky Jazz, workshop High Heels
Kevin Gumbs is geboren op Aruba. Van kleins af aan is Kevin heel actief geweest in de kunsten, voornamelijk met dansvoorstellingen. Met het verstrijken van de jaren werd Kevin een van de snelgroeiende namen op Aruba door zijn unieke kijk op choreografie en dans. Het was dan ook geen verrassing dat Kevin ervoor koos om in Nederland te gaan studeren aan een dansacademie. Hij begon op de Utrechtse Dansacademie en studeerde hier af als allround danser. Vervolgens studeerde hij aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten richting Docent Dans, waar hij in 2018 zijn diploma voor behaalde. Kevin geeft bij verschillende dansscholen les in Jazz, Afrikaans, Urban, Modern, High Heels en Klassiek ballet.
Over Funky Jazz
De stijl wordt verbonden met geïsoleerd bewegen van lichaamsdelen (hoofd, schouders, bekken) en veel bewegingen met licht gebogen benen. Het is vooral de bedoeling dat het gehele lichaam beweegt op het ritme en de maat van de muziek
Over High Heels
Over hoe je eigen vrouwelijke energie (zowel voor mannen als vrouwen) van binnen naar buiten kunt brengen in de choreografie.

CATY WIJMANS (UCK)
Vr 25 en za 26 jan: Open Podium
Zo 27 jan: Dansfabriek voor kinderen + Moving Movie met Juultje Kranen en Laurens Visser
Caty Wijmans heeft de Fontys dansacademie afgerond in de richting uitvoerend jazz/urban. Caty is een veelzijdige docent en maker. En heeft in vier jaar tijd het lesaandeel URBAN hiphop/streetdance binnen het UCK behoorlijk laten groeien. Met Dance on Stage (productiecursus voor jongeren) geeft zij een nieuwe dimensie aan de invulling van theaterdans vanuit haar eigen URBAN stijl en de mix van jazz en modern lyrical. Daarnaast werkt ze samen met collega-docent en choreograaf Trudy van Velsen aan de Dansproductie.

JUULTJE KRANEN (DCU)
Zo 27 jan: workshop Moving Movie met Laurens Visser en Caty Wijmans
Juultje Kranen studeerde aan de Fontys Academie voor Danseducatie en behaalde in 2014 haar diploma. Sindsdien zet ze haar brede dansachtergrond in en doceert ze verschillende stijlen dans aan uiteenlopende doelgroepen. Bijzonder veel affiniteit heeft ze met moderne dans waardoor ze zich bij Danscentrum Utrecht erg op haar plek voelt. Juultje danste in verschillende producties van Annette Waterschoot en maakte onlangs nog onderdeel uit van haar laatste voorstelling DOGMAI.

SEBAS VAN WETTEN (GAST)
Zo 27 jan: workshop Dansjam
"Wat ik aan Contact-Impro zo leuk vind is de speelsheid en diversiteit van deze dans. Ik geniet van de ruimtelijke ontdekkingsreis van een dans en van de rijke en subtiele communicatie in het contact van waaruit onverwachte bewegingen en bijzondere ontmoetingen ontstaan." Sebas beoefent deze dansvorm sinds 1996 en leerde van vele internationale docenten en andere dansers. Na de opleiding Docent Dansexpressie (Amsterdam) begon hij in 2002 met lesgeven. In zijn lessen leert hij je om nieuwe mogelijkheden en expressie in je dans te vinden. Daarbij gebruikt hij vaak beelden uit de natuur en zoekt naar de muzikaliteit in de beweging.
Hij is daarnaast ook fysiotherapeut en gebruikt zijn kennis van het lichaam en bewegen om op een veilige en gezonde manier te leren bewegen. Zijn inspirerende beelden om het lichaam van binnen te ervaren, helpen om de dans lichter, rijker en verfijnder te maken. Zie ook dansavontuur.nl
Over Dansjam
Bij een dansjam kun je vrij dansend met anderen improviseren. We dansen dan vooral vanuit Contact-Improvisatie. Je kunt met z'n tweeën, drieën of zelfs met nog meer dansen, en ook soms alleen. Vaak gaat het één vloeiend in het ander over.
Bij Contact-Improvisatie blijven we vaak de meeste tijd met elkaar in contact, via een hand, een arm, een rug, een been, etc.. Via dat veranderende contactpunt ben je steeds met elkaar in dialoog over waar de dans heen gaat; soms meer leidend, soms meer volgend. En zo kan er een heel speelse en onverwachte dans ontstaan. Met eventueel ook allerlei acrobatische bewegingen. Het luisteren naar wat er al aan de gang is is het begin.... (Zoek ook maar eens filmpjes over "Contact-Improvisation"). Iedereen die zin heeft om te bewegen en met anderen deze dans uit te porberen is welkom. Eerdere ervaring met Contact-Impro is niet per sé noodzakelijk.
Aan het begin geeft Sebas van Wetten een korte Warming-Up, om in je lijf aan te komen, en een beetje bekend de worden met wat er met Contact-Impro mogelijk is. Als je wat later komt, kun je ook je eigen opwarming doen, en zo instromen.

LARA DE VRIES (GAST)
Zo 27 jan: workshop Modern Jazz/Urban
Lara de Vries is afgestudeerd aan de Fontys dansacademie, uitvoerend specialisatie jazz/urban in 2009. Daarna heeft ze getourd met crossover dansgezelschap ISH. Na vijf jaar te hebben gedanst is ze steeds meer les gaan geven, onder andere bij de educatie afdeling van het Nederlands Danstheater en vele dansscholen in Nederland. Na drie jaar te hebben lesgegeven bij het UCK vindt ze het super om weer terug te zijn voor een leuke en energieke dansworkshop!

ZOË WIJNSOUW (UCK)
Vr 25 en za 26 jan: Open Podium
Zoë heeft haar opleiding gevolgd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten - Bachelor Dans, Specialisatie Danser. En is afgestudeerd in 2012. Ze heeft gedanst tijdens haar studie en daarna bij o.a. Conny Janssen Danst, Project Sally en Skopje Dance Theatre. Bij het UCK geeft ze moderne dans en begeleidt ze het Choreo-Lab voor jongeren.
“Passie en volledige overgave in de dans, dit is waar ik voor ga en wil dit ook graag delen met zoveel mogelijk mensen. Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd!”

IRIS HOUTGAST (UCK)
Vr 25 en za 26 jan: Open Podium
“Het waren het Scapino ballet en het Folkloristisch danstheater van Mexico die mij inspireerde om ook te gaan dansen. Zij bewogen op mooie muziek, creëerden een fantasiewereld, droegen prachtige kleurrijke kostuums en vertelden zonder woorden een verhaal. Dit sprak mij enorm aan. Dit wilde ik ook!” Iris is als acht jarig meisje begonnen bij de gemeentelijke muziekschool (voorloper UCK) aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. En is vervolgens nooit meer weg gegaan. Want tijdens haar dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten heeft ze er ook stage gelopen en geeft zij, na haar studie te hebben afgerond, nu al bijna 20 jaar les bij UCK Dans. Momenteel heeft ze ook haar eigen bedrijf La Vinia Dans waarmee ze verschillende voorstellingen maakt. Haar ultieme droom is een eigen theatertje in Utrecht!Iris doet met de jazz en musical groep mee aan het Open Podium.

MARLIEKE BURGHOUTS (DCU)
Vr 25 en za 26 jan: Open Podium
Marlieke Burghout's liefde voor dans zat er al op 6-jarige leeftijd in. Marlieke heeft haar opleiding gevolgd op de Theaterschool (AHK) Amsterdam.
Na het behalen van haar diploma heeft ze verdere verdieping in de dans gezocht in New York. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in de Simonson techniek, waarin de oefeningen op een anatomische bewuste manier uitgelegd worden, zodat elk lichaam zich volop kan ontwikkelen zonder schade toe te brengen. Na haar periode in NYC heeft zij zich een jaar toegewijd aan choreografisch onderzoek bij de M.A. Choreografie aan Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance in Londen, UK. Haar passie voor dans, lesgeven en choreograferen reflecteren terug in de lessen. Elk persoon, elk lichaam krijgt volop de ruimte in haar les om zich volop te ontwikkelen om groot, klein, expressief, technisch te dansen en zich als persoon groter en expressiever te uiten door de dans.

Heb je vragen?

Balie Domplein
T (030) 233 99 33
E info@uck.nl (algemeen)
cursusbureau@uck.nl (cursussen)
Of maak gebruik van het contactformulier.

Onze locatie

UCK HOOFDLOCATIE
Domplein 4
3512 JC Utrecht
Routebeschrijving

Met de bus (vanaf Centraal Station bus 51, 77, 7 of 74) uitstappen bij bushalte Janskerkhof. Vervolgens 4 minuten lopen naar het Domplein. In de omgeving alleen betaald parkeren, dichtstbijzijnde parkeergarage is Springweg (400 m)

Postbus 65
3500 AB Utrecht
T (030) 233 99 33

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
informatie, cursussen, administratie

maandag t/m vrijdag: 17.00 - 22.30 uur
informatie, cursussen

zaterdag: 09.00 - 17.30 uur
informatie, cursussen


OVERIGE LESLOCATIES

Deze leslocaties worden door het UCK gehuurd. Het UCK is niet op al deze locaties telefonisch bereikbaar.

Cultuurcampus (in het gebouw van Cultuur19)
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten (Leidsche Rijn / Vleuterweide)
's Ochtends gesloten.
T (030) 233 99 33
Routebeschrijving

Bereikbaar met bus 28 vanaf Utrecht CS, halte Vleuterweide Centrum. In de omgeving gratis parkeren.

UCK Overvecht (in het gebouw van ZIMIHC theater Stefanus)
Braziliëdreef 2 
3563 CK Utrecht
T (06) 28 23 96 14
Routebeschrijving

Het Zand Pauwoogvlinder 20 (Leidsche Rijn)
kindermuziekcursussen / Muziek Op Schoot / akoestische gitaarles

De Spil, Kievitstraat 6 (Vogelenbuurt)
kinderdanscursussen

Händelstraat 51 (Oog in Al)
kindermuziekcursussen

BS De Regenboog / Wevelaan 2 (Tuindorp)
kindermuziekcursussen

Cluster Voorn  Akkrummerraklaan 131 (Leidsche Rijn)
pianoles, vioolles

BS De Boomgaard, Akkrummerraklaan 101 (Leidsche Rijn)
gitaarles

VAKANTIES 2018-2019

Tijdens schoolvakanties (Voortgezet Onderwijs) en vrije dagen vinden geen lessen en cursussen plaats. Bij de verschillende kunstdisciplines zijn uitzonderingen hierop mogelijk.

ZOMERVAKANTIE 2018
zaterdag 14 juli 2018 -
zondag 26 augustus 2018

HERFSTVAKANTIE 2018

zondag 21 oktober 2018 -
zondag 28 oktober 2018

KERSTVAKANTIE 2018
zondag 23 december 2018 -
zondag 6 januari 2019

KROKUSVAKANTIE 2019
zondag 24 februari 2019 -
zondag 3 maart 2019

PASEN 2019

zondag 21 april 2019 -
maandag 22 april 2019

KONINGSDAG 2019
zaterdag 27 april 2019

MEIVAKANTIE 2019

Dans, Musical, Muziek
& Jeugdtheater:

zondag 21 april 2019 -
zondag 5 mei 2019


Digitale Media, Fotografie
& Theater (volw.):

zondag 28 april 2019 -
zondag 5 mei 2019

HEMELVAART 2019
donderdag 30 mei 2019

PINKSTEREN 2019
zondag 9 juni 2019 -
maandag 10 juni 2019

ZOMERVAKANTIE 2019
zondag 21 juli 2019 -
zondag 1 september 2019